Abarth Boost Gauge

General messages
Post Reply
nenes78
Posts: 2
Joined: 28 Apr 2018, 20:23

Abarth Boost Gauge

Post by nenes78 » 28 Apr 2018, 20:30

Hello. I have a 2013 Fiat 500 Abarth (USA model). I recently installed the TFT cluster from a 2015 Fiat Sport. I fixed the mileage, adjusted the display to Abarth setting 60(tested byte 65 at 00 20 40 as well). Did the proxialign and the Boost gauge does not work on any cluster setting. If I plug back the old cluster it works fine. Is there a setting I’m missing in MES? Any help would be appreciated. Thank you.

snowbound_sonic
Posts: 25
Joined: 15 Mar 2017, 12:32

Re: Abarth Boost Gauge

Post by snowbound_sonic » 27 Jun 2018, 13:12

Hi, does the whole gauge not work or just the Shift/Sport light in the centre (not sure which you guys have in USA)?

nenes78
Posts: 2
Joined: 28 Apr 2018, 20:23

Re: Abarth Boost Gauge

Post by nenes78 » 03 Feb 2019, 05:02

the whole gauge does not work. The light does not come on with the rest of the lights either.

tobiasR
Posts: 4
Joined: 06 Jan 2019, 20:46

Re: Abarth Boost Gauge

Post by tobiasR » 03 Feb 2019, 18:31

HI Depending on the date of the tft dash you have installed the Boost Gauge may be fine in normal mode but constantly lit up like mine on sports mode (i have shift up on my 2009 car) I believe the only solution is to purchase a boost gauge from a european 595 originally equipped with the tft dash. some people have said this actually works without any further change, just swap out the gauges.

I think if you change the custom proxi data to a abarth dashboard you can get the boost gauge to work on the abarth setting but only in normal mode. The gauge cuts out completely on other non abarth modes as per my research.

Post Reply