Search found 15 matches

by Aktif8
28 May 2019, 11:09
Forum: General
Topic: Strange issue - startup graphics didn't change but display graphics did (500 startup / Abarth display)
Replies: 3
Views: 149

Re: Strange issue - startup graphics didn't change but display graphics did (500 startup / Abarth display)

:D Yani came through big time with an out of the box solution that worked perfectly. Had to do a non standard workaround, but I've now got the Abarth graphics on the cluster. Sweet.
by Aktif8
22 May 2019, 03:21
Forum: General
Topic: Tft display Fiat 500
Replies: 3
Views: 149

Re: Tft display Fiat 500

31 33 31 37 33 39 32 36 36 30 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 30 20 13 07 23 6F 84 00 05 03 00 00 00 29 00 00 00 03 00 00 00 81 50 4D 06 F4 20 01 71 BA 15 00 67 00 09 00 84 03 00 02 00 01 A0 10 60 00 00 00 00 00 00 00 00 27 00 00 00 00 31 06 B8 01 00 00 C8.
by Aktif8
21 May 2019, 04:13
Forum: General
Topic: Tft display Fiat 500
Replies: 3
Views: 149

Re: Tft display Fiat 500

Same issue here. Cruise works fine, but the icon doesn't display on my retrofitted tft.
by Aktif8
02 May 2019, 13:22
Forum: Usage Q&A
Topic: 2013 500- TPMS Disable
Replies: 6
Views: 178

Re: 2013 500- TPMS Disable

It doesn't work on an NA cluster - Tpms is somehow locked down (due to legal considerations.)

In mes there is an option to disable Tpms, but for an na cluster, it doesn't work.
by Aktif8
02 May 2019, 04:39
Forum: Usage Q&A
Topic: 2013 500- TPMS Disable
Replies: 6
Views: 178

Re: 2013 500- TPMS Disable

I have! I put a european cluster in my na car, and Tpms is able to be disabled :)

It has some other kinks, but this is obviously a big plus

(cruise control doesn't display, for one, but seems to work)
by Aktif8
26 Apr 2019, 22:49
Forum: General
Topic: Strange issue - startup graphics didn't change but display graphics did (500 startup / Abarth display)
Replies: 3
Views: 149

Re: Strange issue - startup graphics didn't change but display graphics did (500 startup / Abarth display)

Fwiw, this is a euro cluster. I've searched every post in the archive, and it seems that byte 65 works on NA clusters, but there's no answer on how to get Abarth graphics changed on an EU cluster?
by Aktif8
26 Apr 2019, 17:14
Forum: General
Topic: Change car image - 500 tft
Replies: 3
Views: 201

Re: Change car image - 500 tft

This auto changed itself (hardtop to cabrio) as part of the proxi alignment. Cool :)
by Aktif8
26 Apr 2019, 16:00
Forum: General
Topic: Strange issue - startup graphics didn't change but display graphics did (500 startup / Abarth display)
Replies: 3
Views: 149

Strange issue - startup graphics didn't change but display graphics did (500 startup / Abarth display)

Head scratcher.

Mes says I'm proxi aligned. Byte 65 is set at 60.

The startup graphics show the 500 logo, but the display graphics are Abarth, including g meter, gas % etc.

Anyone have any ideas? I'd like my abarth logo :)
by Aktif8
15 Apr 2019, 22:47
Forum: General
Topic: Missing menus from TFT display - Abarth 500
Replies: 136
Views: 22932

Re: Missing menus from TFT display - Abarth 500

Confirmed that the unit, when set for 2016+, allows for setting time and date via an aftermarket headunit. I'd be willing to bet that this also works on a 12 - 15 car
by Aktif8
14 Apr 2019, 17:52
Forum: General
Topic: Change car image - 500 tft
Replies: 3
Views: 201

Re: Change car image - 500 tft

Thanks - no luck searching the archives, couldn't find any posts on the topic. Can anyone point me to what byte changes the car image?

Thanks!!